PhD Photography Erasmus University Rotterdam
PhD photography Amsterdam

Werkwijze

Bij een fotoreportage van je promotie maken wij foto's van de locatie, de voorbereidingen, de promotieceremonie, de receptie en desgewenst ook van diner en feest. Alle bijzondere momenten worden vastgelegd. Daar waar mogelijk ook die achter de schermen, zoals het plaatsen van de ondertekende bul in de koker of de handtekening op de muur in het "zweetkamertje".

Zo spoedig mogelijk na de promotie staan de foto's online. De reportage is te bekijken via onze klantenlogin, waar je met een persoonlijk wachtwoord toegang hebt tot je eigen foto's. Deze toegang kun je uiteraard delen met collega's, familie en vrienden.

Je krijgt tevens alle foto’s in hoge resolutie. Hiermee kun je desgewenst zelf foto's laten afdrukken. Standaard stellen we de foto's beschikbaar via WeTransfer, maar we kunnen ze ook op een usb-stick zetten.

Tarieven

Ceremonie  € 325,-  (+/- 100 foto's) 
Ceremonie + Receptie  € 495,-  (+/- 200 foto's)   MEEST GEKOZEN!
Ceremonie + Receptie + Diner  € 695,-  (+/- 300 foto's)
Ceremonie + Receptie + Diner + Feest  € 895,-  (+/-400 foto's)

Alle prijzen zijn exclusief eventuele reis- en verzendkosten.

"Onwijs bedankt voor de GEWELDIGE foto's. Ik ben er ongelooflijk blij ermee!!! Ljilja, een groot compliment van mij! Je hebt de super mooie momenten gevangen, echt geweldig!! Ik ben mega blij en tevreden :)
Hartelijk dank :)"
Verena 

"Hartelijk bedankt voor de geweldige foto’s! Ik heb het als een mooie dag ervaren en ik wil Ljilja complimenteren met jouw manier van werken en dat je alles inclusief alle gasten op een zo mooie wijze hebt gefotografeerd waarbij de emotie tot je doordringt, prachtig! Ik vond het een hele prettige samenwerking."
Monica

"Ontzettend bedankt voor het toesturen van de foto's. Wat zijn ze prachtig! Echt een super waardevol aandenken aan die dag. Heel erg bedankt. Ik heb Ljilja nu een aantal keer meegemaakt (als paranimf en nu als promovendus) en ze levert echt top werk!"
Claire

Contact

Wil je je promotie door ons laten vastleggen of heb je een vraag? 
Neem dan gerust contact op met ons!

[email protected]
06 - 4155 7603 
Kvk 52021483

Ook kun je onderstaand formulier gebruiken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.